Ανέβηκαν οι τόνοι στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά την κριτική που άσκησε χθες ο Παύλος Πολάκης εμμέσως πλην σαφώς προς το πρόσωπο του Ανδρέα Ξανθού αμφισβητώντας την ακολουθούμενη αντιπολιτευτική γραμμή σε θέματα πανδημίας.

Ο τομεάρχης Υγείας και πρώην υπουργός Ανδρέας Ξανθός απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από τον κ. Πολάκη στο πλαίσιο θεματικής για την υγεία είπε από το βήμα του Συνεδρίου: ” Όποιος επιμένει να θέτει θέμα γραμμής για την πανδημία βάλλει κατά του Προέδρου και του κόμματος”, φωτογραφίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον κ. Πολάκη που λίγες ώρες πριν είχε αφήσει αιχμές για το πρόσωπο του.

“Η αντιπολίτευση που κάναμε δεν ήταν στην ένταση που έπρεπε” είχε πει μία ημέρα πριν ο Π. Πολάκης με την επισήμανση πως “ήταν βαρύ λάθος ο μονόδρομος αντιμετώπισης της πανδημίας με τον εμβολιασμό, επειδή κάποιοι τα έσπρωχναν”. Υπεραμύνθηκε επίσης των θέσεών του και σχολίασε πως “επειδή λοιδορήθηκα ως αντιεμβολιαστής και από δικούς μας. Ποια πανδημία στην έξαρσή της αντιμετωπίστηκε με εμβόλια;”

Ο Ανδρέας Ξανθός στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι προσχηματική η αντιπαράθεση μεταξύ προεδρικών και αντιπροεδρικών στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας “να σταματήσουμε τις αντιπαλότητες και την πόλωση αναζητώντας εσωτερικούς εχθρούς”