Ανήλικοι λήστεψαν για 5η φορά το ίδιο περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο βίντεο διακρίνεται και το όπλο του ενός, στο αριστερό του χέρι.

Στο στόχαστρο ανήλικων ληστών μπήκε για 5η φορά περίπτερο το οποίο βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η δράση μάλιστα των ένοπλων καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για δύο 16χρονους, οι οποίοι απείλησαν περιπτερά, προκειμένου να του αρπάξουν τις εισπράξεις.

Το συγκεκριμένο περίπτερο έχει γίνει στόχος ληστών τουλάχιστον πέντε φορές το τελευταίο διάστημα. Στις περισσότερες από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες ήταν οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας, μετά από κοινή επιχείρηση ειδικής ομάδας της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, συνελήφθησαν.

Οι δράστες κατά τη σύλληψή τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς. Διαπιστώθηκε ότι δρούσαν με πιστόλια τύπου ρέπλικα, απειλώντας τον περιπτερά. Ενδεχομένως να έχουν διαπράξει και άλλα αδικήματα και πλέον τον λόγο στην περίπτωσή τους έχει η Δικαιοσύνη.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Φωτιά στο Μάτι: «Υπάρχουν αταυτοποίητες σοροί 7 χρόνια μετά»
16 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία – Μίτσκοσκι: «Αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπευθυνότητα»
16 Μαρτίου, 2025
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Β. Μακεδονίας – «Έτοιμοι να προσφέρουμε»
16 Μαρτίου, 2025
Κίνηση τώρα: Σύγκρουση οχημάτων στη Λ. Κηφισού
16 Μαρτίου, 2025
Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου
16 Μαρτίου, 2025
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 33 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους και τις καταστροφικές καταιγίδες
16 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
16 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι: Συνελήφθη η 22χρονη οδηγός του ΙΧ
16 Μαρτίου, 2025
Κοζάνη: Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ! 61χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του – Κρεμάστηκε από κουρτινόξυλο
16 Μαρτίου, 2025