Ανήλικοι παίζουν ξύλο σε κοινή θέα και βιντεοσκοπούν το σκηνικό – Σοκάρει η ωμότητα σε βίντεο

Σε ανεξέλεγκτη μάστιγα εξελίσσεται η νεανική βία με ολοένα και περισσότερα περιστατικά να έρχονται στη δημοσιότητα και το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων να έχει γίνει πλέον καθημερινό. Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός πως πολλά από τα περιστατικά αυτά βιντεοσκοπούνται και στη συνέχεια αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Στα Χανιά δύο ανήλικοι έπαιξαν άγριο ξύλο υπό τα απαθή βλέμματα συνομηλίκων τους, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκοπούσαν. Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως το ertnews, στο ενετικό λιμάνι των Χανίων δύο ανήλικοι παλεύουν σε κοινή θέα. Συνομήλικοί τους παρακολουθούν και δίνουν οδηγίες πώς να χτυπά ο ένας τον άλλο. Άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός πως τα παιδιά που τους παρακολουθούν φαίνεται να το διασκεδάζουν, ενώ κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος από αυτούς να τους ενημερώνει ότι πλησιάζει κάποιο μηχανάκι.

Σε ένα ακόμα βίντεο με τα ίδια αγόρια στον ίδιο χώρο – και πάλι στο ενετικό λιμάνι των Χανίων – αλλά σε διαφορετικό χρόνο, το σκηνικό επαναλαμβάνεται: Άγριος ξυλοδαρμός και καταγραφή από κινητό τηλέφωνο από συνομηλίκους τους που παρακολουθούν. Ο ένας ματώνει και κάποιος που παρακολουθεί τον καβγά αποφασίζει να παρέμβει λεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews πρόκειται για μαθητές της Β’ τάξης Γυμνασίου, οι γονείς των οποίων έχουν κληθεί στην αστυνομία για συστάσεις.