Ανησυχία για την υγεία του Καρόλου μετά το διάγγελμά του

Ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου.

Ο βασιλιάς Κάρολος δημοσίευσε το βιντεοσκοπημένο διάγγελμα με αφορμή την επέτειο της βρετανικής κοινοπολιτείας και ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε στους Βρετανούς μετά τη διάγνωση με τον καρκίνο.

Το βίντεο μπορεί να αναφερόταν στον εορτασμό, ωστόσο ο μονάρχης ήθελε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, ειδικά και μετά την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλεντον. Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πέτυχε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το entertainmentdaily.com, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα εμφανίστηκε αρκετά καταβεβλημένος και με κόκκινα μάτια, ενώ ορισμένοι ανέφεραν ότι «πρώτη φορά τον βλέπω τόσο άρρωστο».

Σημειώνεται, πως στο 615 λέξεων διάγγελμά του, ο μονάρχης είπε ότι: «Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά η σκέψη για το πώς η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας». Ο βρετανός βασιλιάς θα προσθέσει: «Τις προηγούμενες εβδομάδες με συγκίνησαν οι σκέψεις και οι ευχές σας για την υγεία μου και εγώ από την πλευρά μου μπορώ να συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο καλύτερα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου».