Άννα Κυριακού: Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται η «θεία Μπεμπέκα»

Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται η Άννα Κυριακού, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την υγεία της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του μονάκριβου γιου της 95χρονης ηθοποιού στην εφημερίδα «Espresso» και στον Νίκο Νικόλιζα, η μητέρα του κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί, έπειτα από εισήγηση των γιατρών.

Σημειώνεται εδώ, πως η ηθοποιός έχει πλήρη διαύγεια, η ηλικία της ωστόσο επιβαρύνει όσα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει.

Η «θεία Μπεμπέκα» που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες», τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη της στο κέντρο της Αθήνας, με την ίδια να έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή ενός βιβλίου.

Ο θάνατος μάλιστα αγαπημένων της προσώπων από τον χώρο της υποκριτικής και συγκεκριμένα των συμπρωταγωνιστριών της από τη θρυλική σειρά του Mega, Μήνας Αδαμάκη και Άννας Παναγιωτοπούλου, είχαν επηρεάσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια την ψυχολογία της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βουλή: Άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
6 Φεβρουαρίου, 2025
Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Νιούκαστλ
6 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα αναβολή στη δίκη του Χρήστου Μάστορα
6 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε στο Παρίσι τον μεταβατικό πρόεδρο της Συρίας
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΟΗΕ: Η Ελλάδα ζητά από το Νότιο Σουδάν άμεσες μεταρρυθμίσεις για να διασφαλιστούν δίκαιες εκλογές
6 Φεβρουαρίου, 2025
Σουδάν: Τουλάχιστον 40 παιδιά σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς μέσα σε τρεις ημέρες
6 Φεβρουαρίου, 2025
Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τα αμερικανικά κυβερνητικά πλοία θα περνούν δωρεάν από τη Διώρυγα του Παναμά
6 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Μάρκο Ρούμπιο σνομπάρει τη σύνοδο της G20 στη Νότια Αφρική
6 Φεβρουαρίου, 2025
Συλλαλητήρια αγροτών σε Φάρσαλα και Mικρό Ελευθεροχώρι
6 Φεβρουαρίου, 2025