Annie: Οσο έχουμε το αύριο δεν φοβόμαστε τίποτα!

Annie: Οσο έχουμε το αύριο δεν φοβόμαστε τίποτα!

Ομως, το πιο σημαντικό, ό,τι κι αν συμβαίνει στις ζωές μας, είναι πως το αύριο δεν είναι παρά μόνο μια μέρα μακριά. Αυτό -ευτυχώς- καταγράφηκε στο «σκληρό δίσκο» μου, από την πρώτη φορά που άκουσα το ορφανό κοριτσάκι, την Annie, να το τραγουδάει. Στο θερινό σινεμά, τότε. Με τη μαμά Σούλα, στο σινέ-Φάληρο, δίπλα στο σπίτι μας, στη Θεσσαλονίκη. (Σημείωση: μην το ψάξεις, σήμερα. Πολυκατοικία θα βρεις…).

Τόσα χρόνια μετά, το τραγούδι της Annie ακούγεται ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα -για κάθε Χριστούγεννα- μέσα στο Tae Kwon Do, όπου το δημοφιλές μιούζικαλ θα ανεβαίνει, με την υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου, έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ένα μοναδικό παραμύθι, χαρίζει αισιοδοξία, ελπίδα και θυμίζει την ανεκτίμητη αξία της αγάπης και τη ζεστασιά που φέρνει στις καρδιές των ανθρώπων η προσφορά, η ευαισθησία και η τρυφερότητα.

Με πιστούς «συντρόφους» την επιμονή, τη χαρά και την πίστη, η Annie τραγουδά «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…».

Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Ένα συγκινητικό, μουσικό και παραμυθένιο ταξίδι που μας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη…

Αξίζει να πάτε και μόνο για την εξαιρετική Νάντια Μπουλέ!

Γ. Χ. 

Σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου – στίχων: Θέμις Μαρσέλλου

Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Πρωταγωνιστούν:

Μις Χάνιγκαν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Όλιβερ Γούορμπακς: Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Γκρέις Φάρελ: Νάντια Μπουλέ

Ρούστερ Χάνιγκαν: Αργύρης Αγγέλου

Λίλι Σεντ Ρέτζις: Κατερίνα Στικούδη

Στον ρόλο της Άννυ οι μικρές: Πέγκυ Μανωλά και Δανάη Τσούμου

Το καστ συμπληρώνει μια μεγάλη όμαδα 45 συντελεστών επί σκηνής (ηθοποιών, χορευτών και μουσικών), ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα 15 μικρά, ξεχωριστά παιδιά που θα ξεδιπλώσουν στην σκηνή όλο τους το ταλέντο (θα παίξουν σε δύο διανομές τους 7 ρόλους των 7 κοριτσιών του Ορφανοτροφείου, όπως προβλέπεται στο μιούζικαλ).

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 13, 14, 15, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 Δεκεμβρίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: viva.gr – artinfo.gr – 2109213310