Άνοιξαν κεφάλια στο Ολυμπιακός – Μπάγερν (εικόνες)

Ολυμπιακός διακοπή: Το «ντου» των οπαδών του Ολυμπιακού προς τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση για το Youth League είχε ως απολογισμός τέσσερις Γερμανούς τραυματίες.

Ολυμπιακός διακοπή: Το απίστευτο περιστατικό θα κάνει το γύρο του κόσμου, αφού η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού με κουκούλες full face, κράνη, καδρόνια και φωτοβολίδες προς τους φίλους της Μπάγερν στο Ρέντη ήταν για την αναμέτρηση των νέων των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ (Youth League).

Οι νεαροί παίκτες των Βαυαρών, αλλά και του Ολυμπιακού ήταν σοκαρισμένοι από το ντου και ζητούσαν συγνώμη από τους αντιπάλους τους. Όπως, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός οι Γερμανοί υποστηρικές χτυπήθηκαν σοβαρά από τους ερυθρόλευκους οπαδούς με έναν εξ αυτών να έχει τραύματα στο κεφάλι και ένας άλλος στα δόντια.

Άνοιξαν κεφάλια στο Ολυμπιακός - Μπάγερν στους Νέους

https://www.youtube.com/watch?v=3UC3vSzJkw0

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης του με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League και επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών. Το αποτέλεσμα ήταν να η αναμέτρηση.

Η Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλαν 70 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς.

Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη. Όταν αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

-Ad-