Άνοιξε η Εθνική οδός στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Οι αγρότες μόλις έφυγαν απο το οδόστρωμα και άνοιξε η Εθνική οδός στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αυτή την ώρα, οι αγρότες κάνουν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους.

Οι αγρότες στα Μάλγαρα δηλώνουν ότι περιμένουν το ραντεβού με τον πρωθυπουργό ενώ ο αγρότης Κώστας Ανεστίδης σε ερώτηση για τη δήλωση του Υπουργού Μάκη Βορίδη ότι το ραντεβού πρωθυπουργού με τους αγρότες θα γίνει αλλά όχι τη Δευτέρα δήλωσε ότι αν το ραντεβού άλλαξε λόγω του προγράμματος του κ. Μητσοτάκη «αυτό θα το σεβαστούμε» ενώ «αν όμως είναι τερτίπια κάποιων να διασπάσουν τον αγώνα μας καλά θα κάνουν να τραβηχτούν πίσω».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
K. Tσουκαλάς: «Το δίλημμα είναι ή παρακμή και Κυριάκος Μητσοτάκης ή θεσμική, οικονομική αναγέννηση, ΠΑΣΟΚ και Νίκος Ανδρουλάκης»
8 Μαρτίου, 2025
Και ο Γρηγόρης Δημητριάδης αποσύρει την αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια: «Οι μάχες που δίνουμε στη ζωή έχουν ένα όριο και αυτό είναι ο θάνατος»
8 Μαρτίου, 2025
Σύλληψη τεσσάρων Τούρκων για την ανθρωποκτονία στη Γλυφάδα και εννέα προσαγωγές
8 Μαρτίου, 2025
Γ. Καραμέρος: «Η πρόταση δυσπιστίας λειτούργησε σαν μαγνήτης για να βγουν από το “κουτί” της συγκάλυψης αρκετά από τα γρανάζια»
8 Μαρτίου, 2025
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη Μητσοτάκη – Ο Κυριαζίδης ήταν αμετανόητος»
8 Μαρτίου, 2025
Διεγράφη ο Δ. Κυριαζίδης από τη Νέα Δημοκρατία
8 Μαρτίου, 2025
Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη στη συμπληρωματική απολογία του
8 Μαρτίου, 2025
Πάτρα: 60χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο με τραύματα στο κεφάλι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
8 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις Απριλίου: Πότε θα καταβληθούν – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
8 Μαρτίου, 2025
Τα σενάρια για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς νεαρούς στη Σπάρτη
8 Μαρτίου, 2025