«Άνθρακες ο θησαυρός», λένε οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με τη δέσμευση της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, προχώρησαν οι δικηγόροι του.

«Δεν υπάρχει φορολογική παράβαση και θα αποδειχθεί», αναφέρουν οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας σε βάρος του καλλιτέχνη για φοροδιαφυγή και τη δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων.

«Επανειλημμένως τον έχουν ψάξει και δεν έχουν βρει το παραμικρό. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εφορία», ανέφερε νωρίτερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.
Σύμφωνα με την Αρχή, γίνεται ειδική αναφορά σε χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του τραγουδιστή, που σε ένα από τα φορολογικά έτη φέρεται να έχει δηλώσει 50.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται εξαιρετικά χαμηλό για τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη».

«Δεν ισχύει ότι δήλωνε στην εφορία εισόδημα 50.000 ευρώ. Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε κάθε χρόνο 50.000 ευρώ δεν είναι ακριβής», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ο έτερος εκ των δικηγόρων του, Στάθης Μπακάλης, μιλώντας στην εκπομπή του «MEGA», «Live News», για την υπόθεση του εντολέα του, ανέφερε: «Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο της υπόθεσης. Η όποια εικόνα έχει διαμορφωθεί σε επίπεδο έρευνας της Αρχής ή και συντεταγμένου πορίσματος στηρίζεται στην μονομερή θεώρηση των πραγμάτων, όπως τα έχει δει η Αρχή».

«Όσο δεν έχει κληθεί ο ελεγχόμενος να παράσχει στοιχεία και να δώσει τις εξηγήσεις του είναι μια μονοδιάστατη εικόνα», συνέχισε ο δικηγόρος και κατέληξε: «Εκτιμούμε ότι έχουμε τα τεκμηριωτικά έγγραφα, για να αιτιολογήσουμε κάθε οικονομική συναλλαγή σε οποιοδήποτε χρόνο».