Άνθρωπος-δηλητήριο ο φονιάς ο άνδρας που διέλυσε μια οικογένεια – Τραγική φιγούρα η πρώην σύζυγός του

Τα στοιχεία που προκύπτουν από το παρελθόν του αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που «μόλυνε» το περιβάλλον του, φτάνοντας πολλές φορές ακόμη και να παραβιάζει τα όρια της νομιμότητας. Όπως αναφέρουν πηγές, ο 64χρονος είχε κατηγορηθεί ακόμη και για εκδικητική πορνογραφία, εκθέτοντας συγγενικό του πρόσωπο!

Μία από τις -πολλές- τραγικές φιγούρες στην υπόθεση αποτελεί η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γνώριζαν τα όσα βίωνε η γυναίκα, η οποία τώρα παλεύει με τις τύψεις, καθώς νιώθει υπεύθυνη που ο πρώην σύζυγός της κατέστρεψε την οικογένεια της κόρης της. Εκτός από την κακοποιητική συμπεριφορά του, για την οποία αναφέρθηκε η «ON time» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, οι καταγγελλόμενες ενέργειες του 64χρονου εις βάρος μίας συγγενούς του είναι σοκαριστικές. Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος τις ικανότητές του ως φωτογράφος και εικονολήπτης, παραποιούσε φωτογραφίες από πορνογραφικό υλικό προσθέτοντας το πρόσωπο της συγγενούς του και τις έστελνε σε άλλους συγγενείς αλλά και στους εργοδότες της, με σκοπό τη διαπόμπευσή της. Μάλιστα, σημείωνε πως είχε κι ερωτική σχέση μαζί της.

Οι ίδιες πηγές, πάντως, ανέφεραν πως η ανάρμοστη συμπεριφορά του δράστη δεν είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο. Συγγενικά του πρόσωπα ισχυρίζονται πως κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του είχε «καταφέρει» να του επιβληθεί 24 μήνες φυλάκιση, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από το Σώμα όπου υπηρετούσε και να μεταταχθεί σε άλλο. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, για το όπλο με το οποίο σκότωσε το γαμπρό του κι έπειτα αυτοκτόνησε, τη δίκαννη καραμπίνα, δεν είχε ανανεώσει την άδεια οπλοκατοχής.

Ίσως τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά, αν οι ειδικοί που τον εξέτασαν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τα προβληματικά χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως η πρώην σύζυγός του, η οποία τον είχε καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά, είχε ισχυριστεί πως κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης είχε διαταχθεί ψυχιατρική γνωμάτευση. Μέσα σε λίγες ημέρες, όμως, το ψυχιατρείο τού έδωσε εξιτήριο διαπιστώνοντας πως δεν έπασχε από κάτι συγκεκριμένο.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται πως «ζούσε» το τελευταίο διάστημα στο αυτοκίνητό του. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα, ενώ από τις αποδείξεις που εντοπίστηκαν, διαπιστώθηκε πως τριγυρνούσε πολύ κοντά στο σπίτι της κόρης του για μερικές ημέρες. Θυμίζουμε πως προηγουμένως διήνυσε την απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας με την καραμπίνα μέσα στο όχημά του προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.