Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα από το Κατράκειο για την υπόθεση φοροδιαφυγής – «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα»

Το δικό του μήνυμα για την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος, έστειλε ο Αντώνης Ρέμος.

Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας ο Αντώνης Ρέμος έδωσε χθες, Δευτέρα (08.07.24) την πρώτη του μεγάλη συναυλία μετά τη δέσμευση της περιουσίας του και τον έλεγχο για φοροδιαφυγή.

Ο διάσημος τραγουδιστής εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη στήριξή του, τόνισε πως «ό,τι έχει να πει, θα το πει εκεί που πρέπει» και έκανε λόγο για «ψεύτες και απατεώνες».

«Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το.

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε, και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους».