Απαγωγή Κυπαρίσση: Συνεχίζεται το θρίλερ

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση στην Πεντέλη, με τις Αρχές να εκτιμούν πως οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Προσεκτικά σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους οι Αρχές στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από ταβέρνα, όπου βρισκόταν, καθώς πρώτο μέλημά τους είναι η απελευθέρωσή του.

Οι Αρχές αξιολογούν όλα τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους, ωστόσο, όπως έχει γίνει κατανοητό η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και ίσως χρειαστούν αρκετές ημέρες προκειμένου να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, τονίζεται ότι πρόκειται για λεπτή διαπραγμάτευση, καθώς δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Αυτό που προέχει, ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια του απαχθέντα.

«Παζάρια» με τα λύτρα

Βάσει όσων έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι απαγωγείς ζητούν το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον απαχθέντα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, προκειμένου το ποσό να πέσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά ότι οι απαγωγείς είναι 4 ή 5 στον αριθμό και εντοπίζει σημάδια ερασιτεχνισμού στον τρόπο δράσης τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Οι δικηγόροι ζητούν τον πειθαρχικό έλεγχο της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα
27 Μαρτίου, 2025
Κόντρα Κουμουνδούρου – Χαριλάου Τρικούπη προκαλεί η πρόταση Φάμελλου για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
27 Μαρτίου, 2025
Τουρκία: Διαφεύγει της σύλληψης ο τεράστιος Πίκατσου που έκανε την εμφάνισή του στις χτεσινές διαδηλώσεις στην Τουρκία
27 Μαρτίου, 2025
Ουκρανικό: Πιέσεις στις ΗΠΑ από Γαλλία και Βρετανία – «Ο Πούτιν παίζει παιχνίδια μαζί σας»
27 Μαρτίου, 2025
Σέρρες: Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο για βιασμό της 7χρονης ανιψιάς του – Έμενε σπίτι της δήθεν να την προσέχει
27 Μαρτίου, 2025
Προκαλεί ο οδηγός του φονικού τροχαίου στον Λαγκαδά: «Δύο ποτήρια ήπια, αλλά έφαγα πολύ φαγητό»
27 Μαρτίου, 2025
«Βόμβα» Τραμπ – Δασμοί 25% σε όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται εκτός ΗΠΑ
27 Μαρτίου, 2025
Καλλιθέα: 17χρονος καταρρέει μετά από επίθεση 15 ανηλίκων – Βίντεο ντοκουμέντο
27 Μαρτίου, 2025
Ομόνοια: Θρίλερ με νεκρό 57χρονο σε εστιατόριο – Καρέ καρέ η μεταφορά της σορού από δύο υπαλλήλους
27 Μαρτίου, 2025
Πολεοδομία Ρόδου: Οι νέοι διάλογοι «φωτιά» και το παζάρι για τις μίζες
27 Μαρτίου, 2025