Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο υπολογιστής που θα δείξει την αλήθεια και οι αντιδράσεις για το δώρο του δικηγόρου

Στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών.

Ειδικότερα, οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας καταβάλλουν προσπάθεια να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της.

Εάν τα καταφέρουν, δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Την ίδια στιγμή, παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε, περιγράφοντάς τα στους αστυνομικούς.

Από την πλευρά της η 33χρονη στην απολογία της στον ανακριτή επιχείρησε να εξηγήσει τον λόγο που έδωσε ηρεμιστικά στο παιδί.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία από υπολογιστές και να διαπιστωθεί εάν κατά τη διάρκεια της απαγωγής έγινε ζωντανή μετάδοση των όσων συνέβησαν στο διαμέρισμα.

Αντιδράσεις για δώρο στην 10χρονη από τον δικηγόρο της κατηγορουμένης

Την ίδια στιγμή, πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση του Βασίλη Νουλέζα, συνηγόρου υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας, να αγοράσει ένα δώρο στο κορίτσι.

Ο κ. Νουλέζας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε:

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή, ο κ. Νουλέζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη χαρακτήρισε ως «εξωπραγματική» και «υπερβολική» την κατάθεση της 10χρονης στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι «σημάδια βιασμού δεν υπάρχουν». Μάλιστα, σχολιάζοντας τη μέχρι στιγμής εξέλιξη της υπόθεσης είπε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη «λιθοβολείται».

«Τη ρώτησα (σ.σ. την κατηγορούμενη) και μου είπε ότι κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να μην εντοπιστούν ηλεκτρονικά τα ίχνη της και επειδή είχε προσωπικές φωτογραφίες με ερωτικές συνευρέσεις. Δεν έχει σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας. Τώρα σε ό,τι αφορά στην κατάθεση της ανήλικης, είναι λίγο εξωπραγματική, υπερβολική»

-Ad-