Απαγωγή Μαρκέλλας: «H ανήλικη είπε “σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου”»

Η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη δεν αποδέχεται την απαγωγή και τον βιασμό της μικρής, όπως είπε ο σύνηγορός της Β.Νουλέζας.

«Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα της ανήλικης, αλλά και στη μυστικότητα της κύριας ανάκρισης που διενεργείται, εκφρράζουμε τον σεβασμό και την συμπαράσταση στην οικογένεια, τεκμαίρεται αθώα, με εξουσιοδότησε δημόσια να δηλώσω ότι είναι έτοιμη να επανορθώσει» είπε μιλώντας στο Open.

Και πρόσθεσε: «Επειδή ακούγονται πολλά τερατώδη όταν αποχαιρέτισε η ενήλικη την εντολέα μου της είπε “σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου”».

Ο δικηγόρος της 33χρονης λέει ότι η γυναίκα δεν αποδέχεται απαγωγή, ούτε βιασμό. «Δεν υπάρχει εύρημα σεξουαλικής κακοποίησης, αυτό είναι το ευτύχημα» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως εις βάρος της 33χρονης η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων στην ανήλικη προκειμένου η δράστιδα να κάμψει τις αντιδράσεις της και να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Βέβαια, ίχνη κακοποίησης δεν προέκυψαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση της 10χρονης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΚΚΕ: Με αφορμή και την εκλογή του ΠτΔ εξελίσσεται το γνωστό αποπροσανατολιστικό παιχνίδι υπέρ των θεσμών του διεφθαρμένου κράτους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωράκι εν μέσω σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κρήτη: Αγωνία για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με μηνιγγίτιδα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αθήνα: Σοκάρει η περιγραφή γυναίκας που έπεσε θύμα του οδηγού ταξί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αστυνομικός της Βουλής: Σε 10 ημέρες η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στη ζωή το έκτο της μωρό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Δένδιας: Οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα, δεν συγχωρείται άλλη προσέγγιση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αναδρομικά: Πάγο στην επιστροφή των δώρων για τους συνταξιούχους βάζει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στα ύψη οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη – Πού οφείλεται η αύξηση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σερβία: Συλλήψεις 15 υπόπτων για διαφθορά μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος της πόλης Ομπρένοβατς
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή για το στυγερό έγκλημα η 34χρονη στην Πιερία – Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας
12 Φεβρουαρίου, 2025