Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Χαλκιδικής λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων είναι σε ισχύ σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου σε περιοχές του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, το μέτρο έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και αφορά τις εξής περιοχές: Κομίτσα – Ουρανούπολη, Τσάμια Στρατονίκης, Φυσώκα Σκοπευτήριο Στρατωνίου.

Οι πολίτες καλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και να αποφεύγουν κάθε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση και την ταχεία εξάπλωσή της.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση για αυξημένη προσοχή και συνεργασία, με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής.