Απάντηση Πέτσα σε Μουτζούρη

Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνουν τα κλειστά κέντρα στα νησιά, ξεκαθάρισε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωσή του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη νωρίτερα σύμφωνα με την οποία αν χρειαστεί οι τοπικές αρχές θα μπουν μπροστά από τις μπουλντόζες για να σταματήσουν τα έργα στα νησιά, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι άναρχες ανοιχτές δομές πρέπει να έχουν κλείσει πριν το καλοκαίρι.

Επανέλαβε, επίσης, την κυβερνητική δέσμευση ότι μόλις γίνουν τα κλειστά κέντρα οι ανοιχτές δομές θα κλείσουν, τονίζοντας ότι βασική αιτία των αντιδράσεων είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι δεν πιστεύουν ότι θα κλείσουν τα ανοιχτά κέντρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνέχεια, προσέθεσε ότι υπήρχε καιρός για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, λέγοντας ότι είχαν δυόμισι μήνες.

Σχολάζοντας την ομιλία Τσίπρα χθες, Σάββατο, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι βλέπει πολύ φόβο στα λεγόμενα του κ Τσίπρα. Διερωτήθηκε μάλιστα ποιος είπε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κατηγορούμενος, λέγοντας ότι η επιτροπή της Βουλής διερευνά τον κ. Παπαγελόπουλο, όχι τον πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του κατηγόρησε την κυβέρνηση για πανικό και με αφορμή την υπόθεση της Novartis, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι πρέπει να καταδικαστώ εγώ σε ισόβια για εσχάτη προδοσία. Οδηγήστε με σε ειδικό δικαστήριο, αν έχετε τα κότσια».

-Ad-