Απαράδεκτες δηλώσεις της μητέρας της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της – «Είχε μπλέξει με πολλούς, λέει ψέματα»

Σόκαρε με όσα δήλωσε η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και έμεινε έγκυος από συγγενικό της πρόσωπο στη Λακωνία, καθώς υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το παιδί της, γιατί μιλούσε μόνο σε ένα από τα αδέρφια της.

Η μητέρα που έχει συνολικά έξι παιδιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη, προχωρώντας σε απίστευτες δηλώσεις λέγοντας πως η κόρη της «είχε μπλέξει με πολλούς» και ότι λέει ψέματα για τον πατέρα του παιδιού. Μάλιστα, στην ερώτηση γιατί δεν παρέμβει η ίδια ως μητέρα, ειδικά από τη στιγμή που το παιδί είναι μόλις 13 ετών, είπε πως μιλούσε στην αδερφή της και δεν αποκάλυπτε σε εκείνη τα μυστικά της.

«Έχω έξι παιδιά. Η κοπελίτσα έμεινε έγκυος και δεν ξέρω από ποιον άνθρωπο. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και στεναχωρημένη πάρα πολύ και ζητάω βοήθεια… Τα έλεγε με την αδερφή της, με αυτή μίλαγε. Στο σχολείο πήγαινε στο γυμνάσιο μαζί με την αδερφή της και έπιασε και έμεινε έγκυος το κοριτσάκι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε πως «της έκαναν κάτι εξετάσεις, είπε ο κύριος γυμνασιάρχης που της κάνει γυμναστική. Την πήγαμε στη Σπάρτη κάτω και ήταν έξι μηνών γκαστρωμένη, στον έκτο μήνα».

«Αυτό είναι ψέμα (ότι ο πατέρας του παιδιού είναι στενό συγγενικό πρόσωπο). Έχω κάνει αγώνα για έξι παιδιά και δεν έχω γίνει ούτε κλέφτρα, ούτε τίποτα. Έχει μπλέξει πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιανού είναι το παιδί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έκανε συνέχεια, ένα σωρό (απάντηση στην ερώτηση αν η 13χρονη έκανε παρέα με άνδρες), έχει κλείσει φυλακή με το έτσι θέλει τίποτα. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της… Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν ξέρω πως έγινε… Είμαστε μαζί όλοι στο σπίτι. Αυτή από μόνη της, τι έκανε, δεν γνωρίζω. Έλεγε για τσιγγάνους, το ένα, το άλλο και στο τέλος δεν ξέρουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από το 03:40