Απάτες σε βάρος επωνύμων – Τι είπαν Σκορδά και Μενεγάκη! (vid)

Με αφορμή τη συζήτηση της Ελένης Μενεγάκη με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας για τις διαδικτυακές απάτες, η Φαίη Σκορδά είχε να πει και εκείνη πράγματα για το ζήτημα και μάλιστα ανέβασε τους τόνους.

Όπως είπε έχει χρησιμοποιηθεί και το δικό της όνομα για να πουληθούν αδυνατιστικά σκευάσματα.

“Το θέμα είναι ότι μπορεί να είναι επικίνδυνα αυτά τα σκευάσματα, δεν είναι απλό. Πρέπει να υπάρξουν οι έρευνες, οι κατάλληλες εγκρίσεις για να μπουν στα φαρμακεία. Είναι πολύ μεγάλη απάτη” είπε.

“Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έξαρση σε αυτό που σημαίνει ότι πουλάνε”, είπε και περιέγραψε πώς ένα φαρμακείο στην Κύπρο χρησιμοποίησε δικό της βίντεο στο You Tube ως διαφημιστικό.

“Ό,τι έχει να κάνει με το χάσιμο των κιλών είναι επικίνδυνο. Πρέπει να ρωτήσουμε ένα γιατρό. Πρέπει να υπάρχει μια ιατρική καθοδήγηση γιατί μπορεί να προκαλέσει θέμα στην υγεία. Και τα περισσότερα είναι ψέμα, είναι απάτη. Εγώ δηλαδή προϊόν αδυνατιστικό δεν έχω και ούτε πρόκειται να προμοτάρω ποτέ ποτέ ποτέ” είπε με έμφαση.

Η απάτη που περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης.

“Κατά καιρούς ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση και το δικό μου πολλές φορές το έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω.

Κάτι τους λέω: τη μαγική συνταγή για δίαιτα, τη μαγική συνταγή για να κάνεις λεφτά, τη μαγική συνταγή για να έχεις υγεία, δεν ξέρω… Είναι τόσα πολλά πια αυτά τα μαγικά που γράφουν.

Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν”, υπογράμμισε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει επανειλημμένα θύμα απάτης.

Ρώτησε λοιπόν αν κάθε φορά που βλέπει το όνομά της πρέπει να πηγαίνει στην Ασφάλεια για να κάνει καταγγελία και αν κινδυνεύει από τα θύματα των επιτήδειων αν δεν ανακοινώσει ότι πρόκειται για fake news.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ της πρότεινε να ενημερώνει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η παρουσιάστρια σημείωσε το τηλέφωνο για να μπορεί από δω και στο εξής να καταγγέλλει τις απάτες.