Απειλή Πούτιν στη Δύση για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Η Ρωσία δεν έχει καν αρχίσει»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τους ηγέτες των Ρωσόφωνων αυτονομιστικών περιοχών του Ντονμπάς και συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Ρώσο πρόεδρο να απειλεί την Δύση, τονίζοντας πως «η Ρωσία δεν έχει καν αρχίσει».

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, ο Πούτιν δήλωσε ότι «ακούμε ότι θέλουν να ηττηθούμε στο πεδίο της μάχης. Λοιπόν, ας προσπαθήσουν. Δεν έχουμε καν αρχίσει τίποτα ακόμα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία -όπως αποκαλεί επίσημα το Κρεμλίνο την ρωσική εισβολή-, έχει στεφθεί με επιτυχία από την πρώτη κιόλας μέρα, παρά τις «προσπάθειες της Δύσης για το αντίθετο».

Επίσης, ζήτησε οι στρατιωτικές οργανώσεις που υπάρχουν στο Ντονμπάς και το Λουγκάνσκ να εξισωθούν με τον ρωσικό στρατό, παρά το γεγονός ότι οι δύο συγκεκριμένες Δημοκρατίες δεν έχουν ενσωματωθεί επίσημα την ρωσική επικράτεια.

«Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Η πορεία της ιστορίας είναι αδυσώπητη και οι προσπάθειες της Δύσης να επιβάλει τη δική της παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι καταδικασμένες σε αποτυχία», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στο μέλλον του πολέμου της Ουκρανίας.

-Ad-