Απείλησαν τη μητέρα της Κοεμτζή: «Θα σου κόψουμε το λαρύγγι»

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, που πριν από τρία χρόνια βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Από εκείνη την ημέρα η κυρία Σταυρούλα Τομπάζη παλεύει να αποδείξει ότι ο θάνατoς της κόρης της δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Λίνας αποκάλυψε ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζίπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.

«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε ένα χαρτί στα μούτρα, το οποίο έγραφε “εάν δεν κλείσεις το στόμα σου, εάν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψουμε το λαρύγγι”» δήλωσε η Σταυρούλα Τομπάζη.

«Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου».

Η μητέρα της βαθιά μέσα της πιστεύει πως οι πρόσφατες απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο.

«Η δική μου εκδοχή είναι ότι δεν μπορεί καταρχήν να είναι κάποιος άσχετος, γιατί εντάξει δεν μπορεί να σου κάνουνε πρωί πρωί μία τέτοια πλάκα. Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου».

«Απειλήθηκε η κόρη και η ξαδέλφη. Έχει μια σημασιολογία η κόρη που απειλήθηκε ήταν πιο κοντά στη Γαλήνη και η ξαδέλφη ζούσε μαζί της τον πρώτο καιρό , δούλευαν και μαζί στη Θεσσαλονίκη. Άρα ο κύριος που απείλησε δεν είναι τυχαίος» τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Αντώνης Ξυλουργίδης.

Η μητέρα της φοιτήτριας, μόλις συνήλθε από το σοκ, ενημέρωσε την ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση προκειμένου να εντοπιστεί ο άνδρας που θέλει να της κλείσει το στόμα, ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από το θάνατο της Γαλήνης.