Απείλησε γυναίκα με μαχαίρι, πάλεψε με αστυνομικούς και συνελήφθη!

Σκηνές από αστυνομική ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην Σπάρτη.

«Το έργο» ξεκινά όταν στο τηλεφωνικό κέντρο του «100» τηλεφωνεί γυναίκα, Αλαβικής υπηκοότητας και καταγγέλλει ότι (35χρονος) Αλβανός την απειλεί με μαχαίρι στην περιοχή Κενοταφείου Λεωνίδα (οδός Άγιδος και Διοσκούρων). Αμέσως καταφθάνουν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

Ο φερόμενος ως δράστης τρέπεται σε φυγή και στην προσπάθειά του να διαφύγει περνά μέσα από αυλές και οικόπεδα της γειτονιάς. Οι αστυνομικοί κάνουν κλοιό και τον προειδοποιούν να πέσει στο έδαφος και να παραδοθεί.

Υπάρχουν δύο αντικρουόμενες πληροφορίες. Η μία το θέλει να κρατά μαχαίρι και η άλλη όχι.
Οι Αστυνομικοί επιχειρούν να του περάσουν χειροπέδες και αυτός αντιστέκεται με πείσμα. Τελικά τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν στο Τμήμα όπου κρατείται με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι απειλή κατά της γυναίκας η οποία υπέβαλε μήνυση και αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και τραυματισμός αστυνομικού. Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δύο άτομα έχουν κάποια σχέση συγγενική ή επαγγελματική. Αυτό που είναι όμως χαρακτηριστικό είναι ότι ο δράστης προέβαλε αντίσταση πρωτοφανή με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές που είχαν και θεατές πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και μεταφέρουν πληροφορίες.

Η παρέμβαση της Αστυνομίας τελικά έφερε αποτέλεσμα. Ωστόσο αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο δράστης κρατούσε μαχαίρι με το οποίο και αντιστάθηκε κατά των αστυνομικών αυτό θα πρέπει να αξιολογηθεί.

Πηγή: notospress.gr