Απεργία: Στάσεις εργασίας μετρό και τραμ – 24ωρη σε λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ

Την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφάσισαν να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση των Εργατικών Κέντρων µε στάσεις εργασίας την Τρίτη (24/09) για τις γραµµές 1,2,3 από έναρξη λειτουργίας έως 9:00 και από 21:00 έως λήξη της και για το δίκτυο του τραμ από έναρξη λειτουργίας έως 07:00 και από 23:00 έως λήξη της κυκλοφορίας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ., συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) «ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων», προκήρυξε 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη (24/9).

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρόλει, τα λεωφορεία και στο δίκτυο της γραμμής 1 μετρό (πρώην ΗΣΑΠ).

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025