Απέσυρε τη μήνυση κατά του γνωστού τραγουδιστή η 32χρονη σύζυγος επιχειρηματία που κατήγγειλε επίθεση

Ανατροπή φαίνεται πώς έχουμε στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή στη Ρόδο, που συνελήφθη για επίθεση, έπειτα από καταγγελία 32χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η σύζυγος του επιχειρηματία απέσυρε τη μήνυση, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ρόδος: Το χρονικό του επεισοδίου
Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, όταν η 32χρονη βρισκόταν την Πέμπτη, γύρω στη 1:15 σε κατάστημα στο κέντρο της Ρόδου με τον σύζυγό της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος, ο οποίος απρόκλητα άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, πέρασε από δίπλα της, της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε, να την έπιασε από τα χέρια και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα. Η 32χρονη διατείνεται ότι τη χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντάς την, προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού καθώς και ο σύζυγός της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.

Τότε ο τραγουδιστής άρχισε να βρίζει και τους δύο, οι οποίοι εν τέλει αποχώρησαν από το κατάστημα.