Απίστευτη επίθεση της Αφροδίτης Μάνου στον Γιώργο Καπουτζίδη: Τι λες βρε αχάριστο, μαλ…

Η Αφροδίτη Μάνου αποφάσισε να ασκήσει κριτική προς τον Γιώργο Καπουτζίδη, αναφορικά με τη συνέντευξή του στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ την περασμένη Πέμπτη.

Αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο που περιέχει την ατάκα του ηθοποιού «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο», η Αφροδίτη Μάνου έβρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα «αχάριστο».

«Τι λες βρε αχάριστο, μαλ…ο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος; ΓΙΑΤΙ;»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στη συζήτηση που γινόταν στη Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει για την αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων από την κοινωνία: «Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;».