Απίστευτο: Αποφυλακίστηκε βιαστής ανήλικων κοριτσιών

Είχε βιάσει πάνω από 100 ανήλικα κορίτσια και παρότι είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκισης, μετά από οκτώ χρόνια πίσω από τα σίδερα αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, αλλά και τον αδερφό του, που ήταν οι αρχηγοί μιας συμμορίας που είχε κατατρομοκρατήσει την πόλη Σροπσάιρ στη Βρετανία. Υπολογίζεται πως η συγκεκριμένη πόλη είχε μετατραπεί σε έναν κόμβο κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών, με πάνω από 1.000 καταγεγραμμένες περιπτώσεις από τις αρχές.

Ο 32χρονος Αντέλ Αλί και οι άνδρες της συμμορίας του, την τριετία 2006-2009 είχαν βιάσει και κακοποιήσει κορίτσια ηλικίας 11 και 13 ετών στο Τέλφορντ. Πάνω από 1.000 περιπτώσεις κοριτσιών, κυρίως μαθήτριες, είχαν ξεγελαστεί από τη συμμορία που χρησιμοποιούσε αλκοόλ, χρήματα και φαγητό για να τις δελεάσει.

Οι αδερφοί Αλί το 2012 κρίθηκαν ένοχοι για πολλαπλά αδικήματα, όπως ο βιασμός, η σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων, υποκίνηση και έλεγχο παιδικής πορνείας και μαστροπεία, με αποτέλεσμα να καταδικαστούν σε 26 χρόνια φυλάκισης. Εν τέλει, μετά από οκτώ χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ο παιδόφιλος αφέθηκε ελεύθερος σοκάροντας την τοπική κοινωνία!