Τρομερά σχόλια: Ο Τσιόδρας έκανε και το Twitter να κλάψει (pics)

Φανερά συγκινημένος ο καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονoϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνησή του μιλώντας για τους ηλικιωμένους, η φωνή του έσπασε και ένας κόμπος στον λαιμό δεν τον άφηνε να μιλήσει.

Ποιους θέλουμε να προστατέψουμε ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Η απάντηση είναι όλους, είπε χαρακτηριστικά αφού προηγουμένους είχε αναφερθεί στα ποσοστά θνησιμότητας του ιού.

Απαντώντας μάλιστα σε έναν φίλο του και καταξιωμένο επιστήμονα που όπως του έραψε κάνουμε πολλή φασαρία για λίγους ηλικιωμένους από χρόνια νοσήματα όπως είπε η απάντηση που δίνει μέσα του και την αφήνει στην κρίση του ελληνικού λαού είναι πως «το θαύμα της ιατρική επιστήμης είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί εκ των όποιων είναι οι μανάδες και πατεράδες μας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας

Τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους, κατεξοχήν αυτούς

Δεν μπορούμε να υπάρχουμε , ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς είπε.

Απηύθυνε έκκληση σε όλους ζητώντας να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς επικαλούμενος τα λόγια ενός από τους μεγάλους Έλληνες.

Θυμηθείτε αυτά τα λόγια είπε: «Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος. Πρέπει η κάθε γλώσσα να μιλεί την καλοσύνη της ημέρας . Ας γίνει ο αγώνας αυτός, ο αγώνας όλων μας» συμπλήρωσε. Ο δραματικός τόνος στα λόγια του κ. Τσιόδρα ήταν μία προσπάθεια αφύπνισης των πολιτών, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συνθηκών.

Ο Τσιόδρας έκανε και το Twitter να κλάψει

Τα λόγια του Τσιόδρα «άγγιξαν» πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής.

https://twitter.com/gintotheforest/status/1241427076378484738

https://twitter.com/DLk1ea/status/1241425728647954439

-Ad-