Απίστευτο: Οι μαθητές που ξυλοκόπησαν 17χρονο στο Βύρωνα βγάζουν selfie στο τμήμα

Την στιγμή που το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από τον βάναυσο ξυλοδαρμό 17χρονου στον Βύρωνα, επειδή υπερασπίστηκε τη αδερφή του, οι δράστες, οι περισσότεροι από τους οποιοίους είναι μαθητές Γ’ Γυμνασίου, δεν έχουν καταλάβει τι έκαναν.

Μάλιστα ξεπέρασαν κάθε όριο καθώς ενώ οδηγήθηκαν στο τμήμα για ξυλοδαρμό, εκείνοι έβγαλαν selfie την οποία ανέβασαν στο instagram με υβριστικό μήνυμα.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε το VyronasNew. Τη selfie τράβηξε φίλων των τριών εκ των οκτώ μαθητών που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα μετά την άγρια επίθεση στον 17χρονο μαθητή μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ Βύρωνα.

Ο νεαρός που πήρε να συμπαρασταθεί στους «νταήδες» του Βύρωνα, αφού τράβηξε τη φωτογραφία, υπερήφανα την… ανέβασε στα stories του στο Instagram και θεώρησε πρέπον να τη συνοδεύσει με το εξής μήνυμα: «Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε π…..ες!».

Λίγο νωρίτερα, στις 09:30 το σχολείο όπου την περασμένη Δευτέρα δέχτηκε την άγρια επίθεση από 17 άτομα ο μαθητής της Γ’ Λυκείου, επισκέφθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και αφού ενημερώθηκε, αποχώρησε.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά, δεν θα γίνουν δεκτά» ανέφερε σε δήλωσή της η υπουργός Παιδείας.

-Ad-