Απίστευτο! Πίστευε ότι ο γιος της είχε πεθάνει – Ανακάλυψε ότι ζει μετά από μια δεκαετία

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μια μητέρα από τη Γαλλία, η οποία νόμιζε πως ο γιος της ήταν νεκρός πάνω από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Joyce Curtis ανακάλυψε πως ο Nicholas, τον οποίο είχε να δει και να ακούσει από το 2010, είναι ζωντανός και υγιής και απέδωσε αυτό το γεγονός σε “χριστουγεννιάτικο θαύμα“.

Η μητέρα του υπέθεσε πως το αγαπημένο της παιδί είχε μολυνθεί από τη νόσο του κορονοϊού και είχε χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα πενθούσε για εκείνον, μέχρι να δεχτεί ένα τηλεφώνημα στις 19 Δεκεμβρίου και να μάθει πως ο γιος της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Νότια Γαλλία.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, έπαθα σοκ, έκλαιγα όλη μέρα” ήταν τα πρώτα της λόγια. “Είναι σαν την ταινία Miracle στην 34η Οδό. Είχα αποδεχτεί πως έχει πεθάνει“.

Η περιπέτεια του Nicholas

Το αγόρι είχε εγκαταλείψει την πόλη του στη Γλασκώβη, Lanarkshire, στα μέσα της δεκαετίας του 2000 για να ταξιδέψει στην Ευρώπη, αφού έχασε τη δουλειά του ως ξυλουργός.

Είχε εκμυστηρευτεί στη μαμά του πως έκανε ωτοστόπ σε διερχόμενα οχήματα, και έτσι η Τζόις κατάλαβε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνον στο Παρίσι.

Αποφάσισε να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές το 2009, καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του για “πολλά χρόνια”. Ένα χρόνο αργότερα, συνομίλησε με το Βρετανικό Προξενείο της πόλης, όπου την ενημέρωσαν πως έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ταξίδεψε έως εκεί, με τον σύζυγό της, για να τον επισκεφτεί. “Ετοιμαζόμασταν να τον πάρουμε σπίτι, αλλά για κάποιο λόγο, εξαφανίστηκε ξανά. Μου είπαν ότι θα τον έβαζαν σε πτήση, αλλά δε γύρισε ποτέ“, είπε η μητέρα του.

Το ευχάριστο νέο που σόκαρε τη μητέρα

Το Βρετανικό Προξενείο στο Παρίσι της τηλεφώνησε για να της γνωστοποιήσει πως ο γιος της έχει εισαχθεί για δεύτερη φορά σε γαλλικό νοσοκομείο.

Τότε η Τζόις είχε την ευκαιρία να του μιλήσει και να βεβαιωθεί πως είναι καλά. “Ο Νίκι βρέθηκε” έγραψε στο Facebook, με τους φίλους της να σχολιάζουν γεμάτοι χαρά “Υπέροχα νέα!”.

Η μητέρα του πρόκειται να πάει στη Γαλλία για να τον δει. “Δε “χτίζω” ακόμα τις ελπίδες μου μέχρι να τον πάρω σπίτι”, ανέφερε κρατώντας “μικρό καλάθι”.

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης δήλωσε: “Στηρίζουμε έναν Βρετανό στη Γαλλία και παρέχουμε βοήθεια στην οικογένειά του. Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές”.