Απίστευτο θρίλερ στη Μόρια: Δεν πέθανε το βρέφος;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους δύο (;) νεκρούς από φωτιά στη Μόρια. Το υπουργείο Υγείας δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για το νεκρό βρέφος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από τη φωτιά απανθρακώθκε μία γυναίκα, ενώ συνολικά μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων ένα βρέφος.

«Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπεδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών. Επίσης, μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου, το βρέφος δεν απανθρακώθηκε, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, αλλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, σύφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος νεκρός και πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη και μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Λένε οι ίδιες πηγές ότι υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για δεύτερο νεκρό αλλά οι αρχές δεν έχουν βρει την σορό.