Απίστευτο: Την έσερνε στον δρόμο και τη μαχαίρωσε μπροστά στους γονείς της

Σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Καρδίτσας, με έναν άνδρα να σέρνει για λόγους ζήλιας την σύντροφο του και έπειτα να την μαχαιρώνει μπροστά στους γονείς της.

Οσο κι αν μοιάζει ότι συμβαίνει μόνο σε ταινίες, συμβαίνει και στη ζωή: Νόμιζε ότι η σύντροφός του τον απατάει, με αποτέλεσμα, να την σέρνει στο δρόμο με δύο μαχαίρια που κρατούσε, να την μαχαιρώσει έξω από το κατάστημα των γονέων της και να μαχαιρώσει επίσης τους γονείς και τον αδελφό της γυναίκας, που πήγαν να τη βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει το magnesianews τα παραπάνω σημειώθηκαν στον οικισμό ρομά Σοφάδων Καρδίτσας τον Δεκέμβριο του 2019. Ο κατηγορούμενος ηλικίας περίπου 30 χρονών είναι κρατούμενος και επειδή τον Μάιο λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης και υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου.

Καρδίτσα: Την έσερνε στο δρόμο και την μαχαίρωσε μπροστά στους γονείς τηςΕΛΛΑΔΑ

Για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς θεωρούσε πως η 31χρονη σύντροφός του έχει παράλληλα σχέσεις και με άλλους, μπήκε στο σπίτι της και την τράβηξε έξω…
Όσο κι αν μοιάζει ότι συμβαίνει μόνο σε ταινίες, συμβαίνει και στη ζωή: Νόμιζε ότι η σύντροφός του τον απατάει, με αποτέλεσμα, να την σέρνει στο δρόμο με δύο μαχαίρια που κρατούσε, να την μαχαιρώσει έξω από το κατάστημα των γονέων της και να μαχαιρώσει επίσης τους γονείς και τον αδελφό της γυναίκας, που πήγαν να τη βοηθήσουν.

Όπως αναφέρει το magnesianews τα παραπάνω σημειώθηκαν στον οικισμό ρομά Σοφάδων Καρδίτσας τον Δεκέμβριο του 2019. Ο κατηγορούμενος ηλικίας περίπου 30 χρονών είναι κρατούμενος και επειδή τον Μάιο λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης και υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε με δύο μαχαίρια κατά της τότε συντρόφου του, των γονέων και του αδελφού της, καταφέρνοντας πλήγματα στο σώμα τους, τραυματίζοντας σοβαρά τη μία από τις δύο γυναίκες, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύσει η ζωή της.

Το επεισόδιο έγινε στον οικισμό Ρομά στους Σοφάδες στις 9 Δεκεμβρίου του 2019, όταν ο νεαρός για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς θεωρούσε πως η 31χρονη σύντροφός του έχει παράλληλα σχέσεις και με άλλους, μπήκε στο σπίτι της και την τράβηξε έξω από αυτό, σέρνοντάς τη στον δρόμο. Φτάνοντας έξω από το παντοπωλείο που διατηρούσαν οι γονείς της, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο 48χρονος πατέρας της, η 47χρονη μητέρα και ο 24χρονος αδελφός της, ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν από το κατάστημα για να δουν τι συνέβαινε, αντίκρισαν αιμόφυρτη την κόρη τους στα χέρια του συντρόφου της και επιχείρησαν να παρέμβουν, με τον 32χρονο να τους επιτίθεται και να τους τραυματίζει με τα δύο μαχαίρια, μήκους 10 και 15 εκατοστών αντίστοιχα.

Στον οικισμό κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τόσο τον φερόμενο ως δράστη, όσο και τα θύματα για νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και τη Δευτέρα θα δικαστεί στο ΜΟΔ (Κακουργιοδικείο) Βόλου, καθώς στις 6 Μαΐου συμπληρώνεται το 18μηνο της προσωρινής κράτησής του

-Ad-