Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter με την βάπτιση του Άδωνι Γεωργιάδη και την «ειδική άδεια»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, το πρωί της Κυριακής 14 Μαρτίου.

Νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα, έγινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδη, ο οποίος το ανακοίνωσε δημόσια με αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός, καθώς σύμφωνα με τα νέα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ στην Αττική δεν επιτρέπονται βαπτίσεις.

Σήμερα Δευτέρα, 15 Μαρτίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης με μετά από τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια σε facebook και twitter, προχώρησε νέα ανάρτησή με την οποία έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός αναφέροντας:

«Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους».

Ωστόσο μετά από την εξήγηση που έδωσε ο κ. Γεωργιάδης ήρθαν ακόμα περισσότερα σχόλια τα οποία σατιρίζουν την άδεια, ενώ το χασταγκ #ειδική_άδεια που δημιουργήθηκε στο twitter μετρά πάνω από 10.000 tweets.

Δείτε μερικά από αυτά:

https://twitter.com/kafraki6/status/1371515946595184641