«Απογοητευμένος ο Τσιόδρας»: Γιατί δεν πάει στην ενημέρωση για τον κορονοϊό

Εχθές, Τρίτη, ο Σωτήρης Τσιόδρας για ακόμη μία φορά δεν βρισκόταν στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, η οποία έγινε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Πολλοί είχαν υποψιαστεί ήδη εδώ και μέρες την απουσία Τσιόδρα το επόμενο διάστημα, από την εκτενή αναφορά που είχε κάνει στην τελευταία του επίσημη εμφάνιση. Ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε μιλήσει για τους λόγους της απουσίας του αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να περιορίσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις του και αυτό έγινε φανερό τις επόμενες ημέρες, αφού πλέον εναλλάσσονται τα πρόσωπα των εμπειρογνωμόνων.

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό είχε επισημάνει ότι θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να αφιερωθεί περισσότερο στο επιστημονικό του έργο, δεδομένου ότι πίσω από την πανδημία υπάρχει και μία ολόκληρη διαδικασία για την αντιμετώπιση του κύματος των κρουσμάτων. Μάλιστα είχε αναφερθεί και στις συνεχείς συσκέψεις που γίνονται σε καθημερινή βάση, ενώ ο ίδιος πηγαίνει και τρεις φορές την εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη ενημέρωση του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος εδώ και καιρό από την αντιμετώπιση που είχε από µερίδα της κοινωνίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της επιδημίας στη χώρα µας.

Θεωρεί ότι ο ίδιος έκανε ό,τι µπορούσε για να συγκρατήσει το κύµα του «αόρατου εχθρού», αλλά την ίδια ώρα κάποιοι άρχισαν να τον καταδιώκουν, θεωρώντας ότι υπερέβαλε µε τις συστάσεις του προς την κυβέρνηση. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και σήμερα όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες στρέφονται κατά των μέτρων προστασίας πραγματοποιώντας μάλιστα και συγκεντρώσεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σπυρόπουλος
9 Μαρτίου, 2025
Συμβολική μοτοπορεία από Θεσσαλονίκη στα Τέμπη
9 Μαρτίου, 2025
Ακινητοποιήθηκε για 90 λεπτά ο Προαστιακός λόγω διακοπής ρεύματος
9 Μαρτίου, 2025
Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οι 4 Τούρκοι που κατηγορούνται για τη διπλή μαφιόζικη δολοφονία
9 Μαρτίου, 2025
Κίνηση Τώρα: Σύγκρουση οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού
9 Μαρτίου, 2025
Στη Μητρόπολη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
9 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο με φοιτητές: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον Σωκράτη και στον Παναγιώτη
9 Μαρτίου, 2025
Σεισμός 4,7 στην Ηλεία: «Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας»
9 Μαρτίου, 2025
Αχαρνές: Άνδρας απείλησε με όπλο τη σύζυγό του
9 Μαρτίου, 2025
Γάλλοι, Γερμανοί και Βρετανοί θεωρούν ότι ο Τραμπ είναι ένας δικτάτορας, σύμφωνα με δημοσκόπηση
9 Μαρτίου, 2025