Αποκαλύψεις σοκ από παίκτη του Survivor: «Έφαγα από τα σκουπίδια…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/4) ο Περικλής Κονδυλάτος όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Survivor 4», ενώ έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με φαγητό που βρήκε στα σκουπίδια κι έφαγε.

Ειδικότερα, τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αντελίνα Βαρθακούρη ζήτησε να της εξομολογηθεί τι είχε κλέψει όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Περικλής Κονδυλάτος αν και παραδέχτηκε ότι είχε κλέψει, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, αποκάλυψε τι είχε αναγκαστεί να φάει από τα σκουπίδια εξαιτίας της μεγάλης πείνας.

«Το πιο σουρεαλιστικό είναι ότι έχω φάει από τα σκουπίδια. Έχω φάει ένα ψωμί από κάτω, το οποίο είχε πρασινίσει και είχε και μυρμήγκια… Εγώ συνέχισα να το τρώω. Νομίζω αυτό έχει πιο ενδιαφέρον από το ότι κλέβω κάτι που είναι νορμάλ», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δεν μιλάω με την Ανθή – Θα τη θυμάμαι σαν τη γλυκιά κοπέλα που γνώρισα

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε αναφορικά με το «Survivor 4» και την Ανθή Σαλαγκούδη: «Οι αλήθειες που έλεγα θεωρούνταν κακίες. Το να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που ταλαιπωρείσαι σε κάνει πιο αιχμηρό και ακραίο. Τα νεύρα είναι τσιτωμένα. Δεν υπήρξα όμως άδικος στην κρίση μου. Ίσως το τερμάτισα στον τρόπο έκφρασής μου. Έχω γίνει πλέον φανατικός του παιχνιδιού, ενώ πριν δεν το έβλεπα», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την Ανθή Σαλαγκούδη: «Με την Ανθή δεν έχουμε μιλήσει γιατί άκουσα να λέει ότι έχω κλείσει σαν κεφάλαιο. Μάλλον για εκείνη, οι άνθρωποι είναι κεφάλαια ενός βιβλίου. Έχω αρχίσει να γίνομαι γραφικός απαντώντας για την Ανθή, ό,τι είχα να πω το είπα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Θέλω να είναι καλά, χαίρομαι που τη βλέπω υγιή και σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στο παιχνίδι. Έτσι θέλω να κλείσει η ιστορία. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, τη θυμάμαι σαν τη γλυκιά Ανθή, την εύθραυστη και έτσι την έχω στην καρδιά μου».

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε επίσης ότι φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης είχε φτιάξει τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, ενώ θεωρεί ότι ο James είναι ένα καταπληκτικό παιδί, τον θαύμαζε και τον θαυμάζει!