Αποκάλυψη: Η σουίτα του «El Capitano» πατέρα Αντωνίου

Ο πατήρ Αντώνιος δείχνει να περνάει στην αντεπίθεση δύο εβδομάδες σχεδόν μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων καταγγελιών για κακοποίηση από υψηλόβαθμα στελέχη της δομής φιλοξενίας ανηλίκων “Κιβωτός του Κόσμου”, ωστόσο διαρκώς έρχονται στο “φως” νέα στοιχεία που τον “καίνε”.

Μάλιστα κάποια στοιχεία δείχνουν ένα διαφορετικό προφίλ από αυτό που προωθούσε ο εμπνευστής και ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Συγκεκριμένα η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” δημοσίευσε φωτογραφίες από τη δομή του Βόλου για την οποία οι καταγγελίες για ξυλοδαρμούς από τους παιδαγωγούς είναι συνεχείς.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται το πολυτελέστατο δωμάτιο (σουίτα) και γραφείο του πατέρα Αντωνίου, το οποίο διέθετε μέσα και ατομικό μπάνιο.

Όμως μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί μία επιγραφή έξω από το γραφείο, που αναφέρει “El Capitano” (Ο καπετάνιος ή ο αρχηγός με ποδοσφαιρικούς όρους).

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται ένα από τα δωμάτια με κουκέτες όπου μένουν τα παιδιά, αλλά και φωτογραφίες από αποθήκη, όπου οι ανήλικοι τακτοποιούσαν πράγματα, αλλά σακιά γεμισμένα, τα οποία φέρεται να μετέφεραν τα παιδιά, καθώς και ένας στάβλος, όπου έκαναν εργασίες οι τρόφιμοι της δομής.

Ταυτόχρονα με τις καταγγελίες ο οικονομικός εισαγγελέας κάνει “φύλλο και φτερό” τα οικονομικά 11 ατόμων που είχαν ηγετικό ρόλο στην “Κιβωτό του Κόσμου” μεταξύ των όποιων και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν τελεστεί οικονομικά αδικήματα.

Από την άλλη ο πατήρ Αντώνιος περνάει στην αντεπίθεση με επικοινωνιακά σόου, συνεχίζοντας να διατηρεί το προφίλ του ακτήμονα ιερέα που ενδιαφέρεται για τα παιδιά.