Αποκάλυψη: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή – Φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Κυριακής φέρνει στο φως το STAR. Η τοξικολογική εξέταση του δράστη δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Ειδικόι εξηγούν ότι – παρά το κοκτέιλ των ουσιών – ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες ειναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα και φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή
Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοι εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λογο για προμελετημένο έγκλημα.

Άγιοι Ανάργυροι: Η Κυριακή είχε φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της
Το STAR αποκαλύπτει κι ένα σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης. Η Κυριακή, όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλέι φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι πλέον αργά.

Επιπλέον, στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

Κατόπιν εορτής αναζητούνται και νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ο φίλος του κοριτσιού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της τη στιγμή του εγκλήματος κατέθεσε συμπληρωματικά στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Επανέλαβε ότι εκέινος ήταν που ειδοποίησε έντρομος τους αστυνομικούς για τη δολοφονία που είχε γίνει στην πόρτα του αστυνομικού τμήματος, μία ανάσα από τον φρουρό.

Στο Τζάνειο φρουρούμενος ο γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων

Στο Τζάννειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο δολοφόνος της άτυχης Κυριακής. Η εντολή είναι να παρακολουθείται κάθε λεπτό.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του STAR, Τασούλα Παπανικολάου, φυλάσσεται από τέσσερις υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλόυ, διπλάσιο αριθμό από ότι συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό μόνο του. Νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων που διαθέτει το νοσοκομείο. Είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο που βλέπει στον εξωτερικό χώρο, έχει δική του τουαλέτα ενώ στην πόρτα του δωματίου υπάρχει ένα παράθυρο για να τον επιβλέπουν. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται μόνο ο 39χρονος. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δωμάτιο – κελί με ελάχιστα πράγματα για λόγους ασφαλείας.

Πρέπει να επισημάνουμε το εξής: Όλοι οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μετά το έγκλημα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025