Αποκάλυψη-σοκ: Απειλητικά μηνύματα στον 19χρονο που κατήγγειλε τον π. Αντώνιο

Στο “στόχαστρο” αγνώστων έχει μπει ο 19χρονος που άνοιξε τον “ασκό” του Αιόλου με τις καταγγελίες για ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής φιλοξενίας ανηλίκων “Κιβωτός του Κόσμου”.

Ο 19χρονος φέρεται να δέχεται απειλητικά μηνύματα που του αναφέρουν πως αν δεν αποσύρει τις καταγγελίες θα βάλει άτομα να του κάνουν κακό και ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο 19χρονος δέχτηκε το εξής μήνυμα: “Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλαααααα πίσω η αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το που μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ…. που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… σου να ξέρεις δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω“.

Φίλος του 19χρονου που έπεσε θύμα ασέλγειας στη δομή που είχε η “Κιβωτός του Κόσμου” στη Χίο και έχει δείξει μάλιστα στην κατάθεσή του τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, δήλωσε:

“Μου είπε “έναν χρόνο που ξεκινήσαμε σιγά-σιγά μου έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι, μου έβαζε να του βγάζω τις κάλστες, καμία φορά του έβγαζα τα ρούχα, μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει“.