Αποκάλυψη Σόμπολου: Ποιο ήταν το κίνητρο της γυναίκας με το βιτριόλι

Ο Πάνος Σόμπολος, πασίγνωστος ρεπόρτερ του αστυνομικού ρεπορτάζ, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τα κίνητρα της δράστιδος που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Ο Πάνος Σόμπολος που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία, τόπο καταγωγής τόσο της φερόμενης ως δράστις της επίθεσης, όσο και του θύματος, μίλησε για το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα, στα τέλη Μάη.

Ερωτηθείς για το κίνητρο της επίθεσης, ο γνωστός δημοσιογράφος, ανέφερε: «έχουμε μια εγκληματική πράξη που παλαιότερα ήταν πολύ συχνή. Συναντούσαμε τέτοια περιστατικά πολλές φορές. Τελευταία είναι σπάνια.

Σε αυτού του είδους τις εκληματικές πράξεις, πάντα είναι δράστιδα η γυναίκα. Η γυναίκα είτε προς γυναίκα άλλη, είτε προς τον άνδρα της, ή προς άλλο άνδρα.

Η δράστιδα διακατέχεται από ζήλεια, πάθος κι εκδίκηση. Τα εκδηλώνει όλα αυτά με το να πάρει το καυστικό υγρό και να επιτεθεί»

«Η όποια γυναίκα προχωράει σε τέτοιου είδους εγκληματική πράξη, την προετοιμάζει πάρα πολύ καλά, τη σχεδιάζει, κάνει την προεργασία, πάει στον τόπο και κάνει αυτοψία και μετά προχωρά στην εκτέλεση του σχεδίου.

Δεν πάει όπως ο άνδρας εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Το μελετά, το σχεδιάζει και μετά προχωρά στην εκτέλεση του σχεδίου. Κάτι τέτοιο έγινε κι εδώ, και κρύβεται από πίσω η ζήλεια, το μίσος και η εκδίκηση»