Αποκάλυψη: Το προφίλ των 212 υποψήφιων βιαστών της 12χρονης – Επιχειρηματίες, σεφ και δικηγόροι στη λίστα

Συνεχίζονται με ραγδαίους ρυθμούς οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της συγκλονιστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Πλέον στο επίκεντρο των αρχών μπαίνουν τα 212 προφίλ της εφαρμογής blindchat με τα οποία ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος φέρεται να αντάλλασε μηνύματα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, η πλειοψηφία αυτών που έστελνε μηνύματα είναι κάτω των 45 ετών, παρόλα αυτά συναντώνται και άτομα ηλικίας 60 ετών αλλά και νεότερα άτομα ηλικίας κοντά στα 20 έτη.

΄Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία γνωρίζει πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των υπολογιστών ή άλλων συσκευών (IP) και των 212 χρηστών της εφαρμογής. Την ίδια στιγμή, έχουν στα χέρια τους τα e-mails, και τα ψευδώνυμα (usernames) που χρησιμοποιούσαν, ενώ πέντε χρήστες είχαν καταχωρημένο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Όπως προκύπτει από τα προφίλ που είχαν στην εφαρμογή, δήλωναν μηχανικοί, σεφ, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Οι περισσότεροι, όταν αντιλήφθηκαν ότι μιλούσαν με κορίτσι 12 ετών, διέκοψαν τις συνομιλίες, αλλά η Αστυνομία έχει στη λίστα της και αυτούς που δεν διέκοψαν αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω viber ή what’sApp και πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη.

Η ανήλικη έχει καταθέσει ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο από συνολικά 11 άτομα. Τα τέσσερα έχουν ήδη εντοπιστεί, συνεπώς αναζητούνται άλλοι επτά βιαστές του παιδιού.

Με πληροφορίες από την Real News

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πάπας Φραγκίσκος: Του χορηγήθηκε ξανά οξυγόνο – Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και πιστούς στο μήνυμά του
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος από Ιωάννινα: Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει, γιατί δεν εξασφαλίζει τη δημοκρατία και τη διαφάνεια που απαιτούν οι πολίτες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Εισαγγελική έρευνα για αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες την ημέρα των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δύσκολος γρίφος ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Μεγάλος συνασπισμός ή τρικομματική λύση με διαπραγματεύσεις μηνών
23 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός στο Νοσοκομείο του Βόλου: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 30χρονη – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Του έκοψε κλήση τροχονόμος και τον χτύπησε με το φορτηγό – Απίστευτο περιστατικό στην Καλαμαριά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός – Κολυδάς: Μετά τα χιόνια και το κρύο έρχονται πολλές βροχές Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Β. Καλογήρου: Ζητήθηκε ταχύτερη διεκπεραίωση των τοξικολογικών εξετάσεων και στοιχεία για ενδεχόμενη φαρμακευτική αγωγή
23 Φεβρουαρίου, 2025
Λέκκας για σεισμούς: «Θα είναι μια μακρόσυρτη ακολουθία – Το φαινόμενο ανέδειξε τα χρόνια προβλήματα της Σαντορίνης»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία – εκλογές: Οι αγορές προεξοφλούν σχηματισμό κυβέρνησης και προσβλέπουν στην ανάκαμψη της οικονομίας
23 Φεβρουαρίου, 2025