Αποκάλυψη «βόμβα» για τον γιατρό «μαϊμού» -Από ποιον γνωστό επιχειρηματία «έφαγε» 55 εκατ. ευρώ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω με την επιχείρηση εξαπάτησης που φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ο γιατρός – «μαϊμού», ο οποίος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος ψευτογιατρός του Κορωπίου, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορείται, εκτός των άλλων, και για τον θάνατο δύο ανήλικων καρκινοπαθών, 14 και 16 ετών, καθώς και ενός 76χρονου με την ίδια πάθηση.

Ο «μαϊμού» γιατρός, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, είχε εξαπατήσει μέχρι και τον Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, κατάφερε να αποσπάσει από τον γνωστό επιχειρηματία το ποσό των 55 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο 47χρονος φέρεται πριν από αρκετά χρόνια να είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Σε βάρος του ψευτογιατρού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.