Αποκαλυπτική έρευνα: Πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα

Το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης επιχειρεί να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους πάντες, δηλαδή το πότε αναμένεται να «τελειώσει» η πανδημία.

Οι επιστήμονες του εν λόγω ιδρύματος, σημειώνουν τρεις κατά σειρά ημερομηνίες όπου φαίνεται η εξέλιξη της πανδημίας του ιού από το σημείο καμπής των κρουσμάτων, μέχρι την καταγραφή του 97%, του 99% και του 100% αντίστοιχα των νέων περιπτώσεων μόλυνσης από τον ιό σε κάθε χώρα.

Αναφορικά με την Ελλάδα οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου. Το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου, ενώ το τέλος της πανδημίας για τη χώρα μας εκτιμάται στις 13 Ιουλίου.

Οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής για τη χώρα μας ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου και το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του ιδρύματος, το σημείο καμπής για την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη συνολικά, ήταν η 11η Απριλίου, ενώ την 30η Μαρτίου καταγράφηκε το 97% των κρουσμάτων και το 99% θα καταγραφεί την 17η Ιουνίου ενώ το τέλος της πανδημίας αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου του 2020.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες