Αποκαλυπτικός Πολάκης: «Γι’ αυτό θέλει να με εκδικηθεί η ΝΔ»

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Documento», αποκαλύπτει γιατί η κυβέρνηση χτυπάει όσους αποκάλυψαν σκάνδαλα στην υγεία.

«Είναι το πρώτο δείγμα πολιτικού ρεβανσισμού της ΝΔ. Μέσα σε είκοσι λεπτά από την επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής στην κοινοβουλευτική διαφάνεια δέχτηκα την κλήση για να παρουσιαστώ την επόμενη μέρα χωρίς καν να τηρήσουν τα προσχήματα της τριήμερης διορίας που έχεις για να ενημερωθείς γιατί κατηγορείσαι.

Η ΝΔ στο πλαίσιο του δόγματος νόμος και τάξη που είναι το απαραίτητο ιδεολογικό ένδυμα των νεοφιλελεύθερων μέτρων τα οποία έχει ανακοινώσει ότι θα πάρει από το ασφαλιστικό μέχρι τον φόρο της υγείας και όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας επιλέγει να χτυπήσει αυτούς που έβαλαν πλάτη το προηγούμενο διάστημα για να αποκαλυφθούν όλα τα σκάνδαλα και οι βρομιές που αφορούσαν τον χώρο της υγείας.

Ενας από αυτούς ήμουν κι εγώ και προφανώς στο πλαίσιο του συνετισμού και του ότι εδώ ήρθαμε και θα σας τιμωρήσουμε που μας αποκαλύψατε ξεκινάει αυτήν τη διαδικασία», ήταν μερικά από τα λόγια του κ. Πολάκη.