Απόλαυση όλο τον χρόνο με δωρεάν πίτσες l’artigiano!

Η l’artigiano γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο το μήνα της πίτσας, δηλαδή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, και προσφέρει στο κοινό απολαυστική πίτσα για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ειδικότερα, η l’artigiano διοργανώνει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τον πιο λαχταριστό διαγωνισμό προσφέροντας ως έπαθλο τις άκρως απολαυστικές πίτσες της. Θέλοντας να ανταποδώσει στο κοινό την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει καθημερινά, θα προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή τις αγαπημένες πίτσες του για κάθε στιγμή μέσα στο έτος!

Με 3 απλά βήματα το κοινό μπορεί να πάρει μέρος και να διεκδικήσει το πιο νόστιμο έπαθλο, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει μέσω ενός μοναδικού κωδικού με τις παραγγελίες του στο site l’artigiano. Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 24 Οκτωβρίου 2021 .

Η l’artigiano δημιουργεί αφορμές ώστε οι pizza lovers να απολαμβάνουν τις αφράτες, τραγανές και σούπερ γευστικές πίτσες l’artigiano 365 ημέρες το χρόνο, σε κάθε περίσταση, μόνοι ή με την παρέα τους.