Απόπειρα αρπαγής 14χρονου – Τι είπε ο πατέρας του παιδιού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες στην Ηλεία για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου, με τον πατέρα του παιδιού να μιλάει για την ψυχολογική κατάσταση του γιου του.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr υπήρξε ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το δικαστήριο που τους προφυλάκισε μέχρι στιγμής, για τα παιδιά του κόσμου και για το παιδί μου πάνω απ΄ όλα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 14χρονου.

Όσο για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του, σημείωσε: «δεν είναι τόσο καλά αλλά θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία του παιδιού».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου, Μπάμπης Γεωργόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν ζήτησαν ούτε ένα συγνώμη από την οικογένεια. Ο νεαρός είναι ένα παιδάκι διάνοια. ο ανήλικος αντιλήφθηκε το ψέμα, προσποιήθηκε ότι θα μπει μέσα στο βαν και έφυγε αφού είδε ένα βαν με φιμέ τζάμια, ταπετσαρίες κατεβασμένες και ενήργησε με τη λογική. Εδώ έχουμε απόπειρα αρπαγής η οποία διεκόπη όχι από τους κατηγορουμένους, αλλά από το λάθος τους που δεν έπεισαν το παιδί».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος των κατηγορούμενων, Κωνσταντίνος Κότσιφας, είπε: «θεωρούμε ότι η απόφαση είναι εσφαλμένη. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παρά μόνο οι καταθέσεις του ανηλίκου οι οποίες φάσκουν και αντιφάσκουν και δεν τεκμηριώνονται».

Όσο για την απόφαση είπε: «θεωρώ ότι συμπαρασύρθηκαν από την κοινή γνώμη και τη διάσταση που έχει πάρει το ζήτημα, αλλά -δεν θέλω να το πιστεύω- και την υπηκοότητα των κατηγορουμένων».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025
Συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα στην ΠτΔ της Βόρειας Μακεδονία για τη φονική φωτιά σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης
16 Μαρτίου, 2025
Επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν για την κατάσταση στη Συρία
16 Μαρτίου, 2025
Βελιγράδι: Ερωτήματα γύρω από τα βίντεο με τους διαδηλωτές – «Δεν χρησιμοποιήσαμε ηχητικά όπλα», λέει η κυβέρνηση
16 Μαρτίου, 2025