Αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην της – Έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου

Η γυναίκα, μετά την επικοινωνία του άντρα, με τις Διωκτικές αρχές στην Κρήτη εντοπίστηκε και είπε πως θα καταθέσει.

Οι πράξεις μιας γυναίκας συγκλονίζουν την Κρήτη, καθώς και τις αστυνομικές αρχές και την πυροσβεστική, αρχές που συνεργάστηκαν ώστε να επιληφθούν μιας παρ’ ολίγον μοιραίας και τραγικής κατάστασης.

Λόγος γίνεται για μία υπόθεση, με έντονο παρασκηνιακό χρονικό και αρκετά σκοτεινά σημεία, που έχει απασχολήσει πολύ τα τελευταία 24ωρα τόσο την αστυνομία όσο και το πυροσβεστικό σώμα.

Όπως φαίνεται πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είναι μία γυναίκα από ένα χωριό της Κρήτης, η οποία όχι μόνο έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του πρώην συζύγου της αλλά επιχείρησε και να βάλει φωτιά στο σπίτι του πρώην συζύγου της.

Αυτά αναφέρουν και άτομα που είδαν τις πράξεις της και έσπευσαν να ενημερώσουν τον κάτοχο του σπιτιού και του αυτοκινήτου, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

Ο λόγος που η γυναίκα προέβη σε αυτές τις πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προσωπικές διαφορές της με τον πρώην σύζυγό της.

Η γυναίκα, μετά την επικοινωνία του άντρα, με τις Διωκτικές αρχές εντοπίστηκε και είπε πως θα καταθέσει. Ωστόσο, η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, η ίδια βρέθηκε τραυματισμένη από τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη σε περιοχή του νησιού. Να σημειωθεί, δε, ότι δεν έχει διευκρινιστεί το πώς προκλήθηκε το τροχαίο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε η φερόμενη ως δράστιδα των φθορών και της απόπειρας εμπρησμού.