Απόστολος Λύτρας: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα – «Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει»

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, κατά του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δολοφόνου της κόρης του, που την σκότωσε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Με ηχητικό του μήνυμα προς τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «το Πρωινό» ανέφερε: «Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα. Πείτε λοιπόν στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο είτε μήνυμα. Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής».

Και συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως «δύο πράγματα θα σας πω» αναφορικά για τον Απόστολο Λύτρα: «Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό, για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του».