Αποτροπιασμός: Οδηγός λεωφορείου εταιρίας βίασε εργαζόμενη

Νέο περιστατικό βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου 47χρονος οδηγός εταιρείας, αλβανικής καταγωγής, βίασε εργαζόμενη, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Η ασφάλεια Ασπροπύργου επιλήφθηκε της υπόθεσης, αναζήτησε τον δράστη και τον συνέλαβε. H κοπέλα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, καθώς υπέστη και αιμορραγία, πέραν του ψυχολογικού τραύματος που προκλήθηκε από τον εφιάλτη που έζησε.

Το χρονικό

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (13/5). Η άτυχη γυναίκα περίμενε το λεωφορείο στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις πράξεις του.

Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Είχε μάλιστα το θράσος να τη συμβουλέψει να ηρεμήσει, σαν να μη συνέβη τίποτα, και εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.

Η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.