Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Ευχές στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται σε υπηρεσία

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αντήλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται σε υπηρεσία, μακριά από τις οικογένειες τους αυτές τις άγιες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και μέσω τηλεφώνου/τηλεδιάσκεψης με προσωπικό της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ, η οποία εκτελεί φυλακή σκοπούντος, του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Λέσβου και της φρεγάτας ΥΔΡΑ, η οποία συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και υποδέχθηκε ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του επιτελείου και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Καστελόριζου και στο επιτηρητικό φυλάκιο Καλόλιμνου.

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και υποδέχθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Περαιτέρω επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία και μέσω τηλεδιάσκεψης με προσωπικό που υπηρετεί στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 5.

Τέλος αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων και προσωπικό του επιτελείου ΓΕΕΘΑ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη όλους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα, προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση ενώ ευχήθηκε δύναμη και υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Κρεμλίνο απορρίπτει την ιδέα ανταλλαγής κατεχόμενων εδαφών με την Ουκρανία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας παρασκεύαζαν και διακινούσαν νοθευμένα έλαια
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χρηστίδης: Η συμμαχία ΝΔ – Σπαρτιατών ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής για τη σημερινή ψηφοφορία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Δένδιας καλεί τις ΗΠΑ να διαλέξουν ανάμεσα στην αυταρχική Τουρκία και την Ελλάδα του διεθνούς δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Κορινθίου: Τώρα πια δεν με νοιάζει τι γράφουν και τι λένε για εμένα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Teleperformance κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας BIG 2025 για την πλατφόρμα προηγμένης ανάλυσης αλληλεπιδράσεων
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πάρος: Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω ανησυχίας στατικότητας κτιρίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Έλον Μασκ για ΗΠΑ: Η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Αλλεπάλληλες δονήσεις μέσα σε λίγη ώρα
12 Φεβρουαρίου, 2025