Άριελ Κωνσταντινίδη: Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα,η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (26/1) αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1), η Άριελ Κωνσταντινίδη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της στην εκπομπή «Pop Up» όταν αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο. «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός.

«Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Επίσης, γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο» πρόσθεσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.