Αρης – Κόλος Κοβαλίβκα κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αρης – Κόλος Κοβαλίβκα κανάλι ώρα: Φαβορί μεν, με προσοχή δε… Ο Άρης υποδέχεται την πρωτάρα Κόλος Κοβαλίβκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Πέμπτης (17/9, 21:00) σε αναμέτρηση για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, ωστόσο το άγνωστο του ουκρανικού συλλόγου δεν επιτρέπει εφησυχασμό.

Αρης – Κόλος Κοβαλίβκα κανάλι ώρα: Μετά τον περυσινό αποκλεισμό στην παράταση από τη Μόλντε, οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν να φτάσουν – τουλάχιστον – ένα βήμα παραπέρα στη διοργάνωση. Η Κόλος Κοβαλίβκα, πρωτοεμφανιζόμενη στο ευρωπαϊκό στερέωμα, θέλει να δώσει συνέχεια στο… όνειρο που ζει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Ένινγκ σίγουρα θα είναι σε δίλημμα για το αν θα ξεκινήσει με 4-2-3-1 ή με 4-3-3. Το δεύτερο σύστημα δε λειτούργησε καλά στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στη Λαμία και χρειάστηκε η αλλαγή του στο πρώτο (σύστημα) και να έρθει η ανατροπή στο σκορ και, εν τέλει, η νίκη με 3-1.

Ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, με τους Σάκιτς, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς και Γκάνεα στην άμυνα, θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα. Όπως και η παρουσία των Φετφατζίδη, Γκάμα στα πλάγια της επίθεσης αλλά και των Σάσα, Ματίγια στα χαφ. Από εκεί και πέρα, είναι ερωτηματικό αν θα προτιμηθεί ο Τζέγκο αντί του Μπερτόγλιο στα χαφ αλλά και ο Λόπεθ αντί του Μαντσίνι στην επίθεση.

Αρης – Κόλος Κοβαλίβκα κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ο Ρουσλάν Κοστιούσιν αναμένεται να ξεκινήσει με τον Βόλινετς κάτω από τα δοκάρια, τους Ζοζούλια, Πετρόφ, Γιαβρίς και Γέμετς τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ενώ οι Νόβακ, Ζαντόγια και Μπογκντάνοφ θα είναι η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Ο Σμιρνίλ θα παίξει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, ο Αντιουκ στα αριστερά και ο Λισένκο στην κορυφή της επίθεσης.

O 31χρονος Ελβετός διαιτητής Λιονέλ Τσούντι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ματίας Σμπρίσα, Πασκάλ Χίρτσελ και τέταρτος ο, επίσης Ελβετός, Αλεσσάντρο Ντούντιτς.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη συνδρομητική Novasports.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025