Αρναούτογλου: Έμαθα ότι με απατάει με τον χειρότερο τρόπο, ηχογραφήθηκε η σεξουαλική πράξη

Σε μια προσωπική αλλά και δύσκολη εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ συνομιλούσε με την Klavdia στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου. Όταν έφτασε η ώρα να μιλήσουν περί απιστίας, ο παρουσιαστής θυμήθηκε μια κακή εμπειρία που είχε ο ίδιος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκμυστηρεύτηκε στη νεαρή τραγουδίστρια πως «εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πώς έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον, πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά. Εγώ φταίω που με απάτησε εκείνη; Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος, αλλά ο θύτης. Ο άλλος πού να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό, σιγά. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος».